Nieuws

Alle geschoten edelherten uit de Oostvaarersplassen zijn verkocht!Datum: 8 april 2019

Het is gelukt: de laatste edelherten uit de Oostvaardersplassen van dit seizoen zijn verkocht! We zullen je via de nieuwsbrief op de hoogte houden zodra het bekend is wanneer we weer edelhertenvlees kunnen aanbieden. Schrijf je dus in voor onze nieuwsbrief zodat we je hierover op de hoogte kunnen houden.

Laatste verkoopronde van dit seizoenDatum: 8 april 2019

Vandaag om 12:00 uur 's middags hebben we 115 nieuwe edelherten beschikbaar! Dit is de laatste keer dat we edelherten verkopen dit seizoen omdat het afschot is geëindigd i.v.m. het broedseizoen (1 april tot 1 september), dus wees er snel bij! De verwachting is dat we na het broedseizoen weer geschoten edelherten kunnen aanbieden. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat we je via de mail kunnen laten weten wanneer het weer mogelijk is om een pakket te bestellen.

Tiende verkoopronde van startDatum: 1 april 2019

Vandaag hebben we 100 nieuwe edelherten beschikbaar! Na vandaag zullen we nog één keer nieuwe herten aanbieden dit seizoen. Dit zal gebeuren op maandag 8 april om 12:00 uur 's middags. Zet dit in je agenda als je nog een pakket wilt bestellen, en wees er op tijd bij. En nee, dit is geen 1 april grap.

Negende verkoopronde van startDatum: 25 maart 2019

Vandaag hebben we 130 nieuwe edelherten beschikbaar! Na vandaag zullen we nog twee keer nieuwe herten aanbieden dit seizoen; op 1 en 8 april. Zet deze data dus in je agenda als je nog geen pakket hebt kunnen bestellen.

Achtste verkoopronde van startDatum: 18 maart 2019

Vandaag hebben we 100 nieuwe edelherten beschikbaar!

Zevende verkoopronde van startDatum: 11 maart 2019

Vandaag hebben we 123 nieuwe edelherten beschikbaar!

Zesde verkoopronde van startDatum: 4 maart 2019

Er zijn 132 nieuwe edelherten beschikbaar vandaag! Ook deze week zijn er weer een aantal verbeteringen doorgevoerd op de website waardoor de bestellingen nog soepeler zullen verlopen.

Vijfde verkoopronde van startDatum: 25 februari 2019

We hebben weer 100 nieuwe edelherten beschikbaar vandaag! Ook hebben we een aantal verbeteringen doorgevoerd op de website waardoor alle bestellingen soepel zullen verlopen, ongeacht het aantal mensen dat een vleespakket van een hert probeert te kopen. Inmiddels zijn er meer dan 15.000 mensen die zich ingeschreven hebben voor de nieuwsbrief van Koopeenhert.nl. Het aantal mensen dat voedselverspilling tegen wilt gaan blijft dus toenemen!

Nieuwe herten, nieuwe prijzenDatum: 18 februari 2019

Het goede nieuws is dat er vandaag na twee weken wachten weer 100 nieuwe edelherten beschikbaar zijn! Iedere maandag om 12:00 uur 's middags start een nieuwe verkoopronde met de edelherten die de vorige week geschoten zijn in de Oostvaardersplassen. Onze verwachting is dat de laatste verkoopronde op 1 april zal zijn (en nee dat is geen grap), omdat het afschot doorloopt t/m 31 maart. Ook hebben er inmiddels meer dan 13.000 mensen zich ingeschreven voor de nieuwsbrief van Koopeenhert.nl!

Het minder goede nieuws gaat over de prijzen... Het arbeid rond het ontweiden van de edelherten blijkt een duurdere operatie te zijn voor Staatsbosbeheer dan dat zij initieel hadden begroot. Dit betekent dat het inkopen van de geschoten herten nu duurder is geworden, waardoor wij genoodzaakt zijn om de pakketprijzen te verhogen. Vandaar de volgende veranderingen:

  • Het kleine pakket is €5,- duurder geworden en kost nu €64,95.
  • Het grote pakket is €10,- duurder geworden en kost nu €109,95.

Derde verkoopronde van startDatum: 4 februari 2019

Ook vorige week ging de tweede verkoopronde van de beschikbare edelherten erg snel. Sinds vorige week hebben meer dan 12.000 mensen zich ingeschreven voor de nieuwsbrief van Koopeenhert.nl. De vraag naar het hertenvlees uit de Oostvaardersplassen blijft dus toenemen. De mensen die zich vóór het persmoment van 22 januari al hadden ingeschreven voor de nieuwsbrief ontvangen vandaag een mail dat er weer herten beschikbaar zijn (85 om precies te zijn).

Verrast door het enthousiasme voor Koopeenhert.nlDatum: 28 januari 2019

We zijn ontzettend verrast door het enthousiasme voor Koopeenhert.nl! De verkoop van de eerste edelherten ging ontzettend snel vorige week. Inmiddels hebben meer dan 10.000 mensen zich ingeschreven voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden wanneer er weer hertenvlees beschikbaar is. De mensen die zich in 2018 al hadden ingeschreven voor de nieuwsbrief ontvangen vandaag een mail dat er weer herten beschikbaar zijn (100 om precies te zijn).

Start verkoop geschoten edelherten uit de Oostvaardersplassen Datum: 22 januari 2019

Het is zover: de verkoop van de geschoten edelherten uit de Oostvaardersplassen gaat vandaag van start op Koopeenhert.nl! Samen met Staatsbosbeheer en Pieter van Meel hebben we een persconferentie georganiseerd op de Kemphaan in Almere. Hier hebben journalisten de mogelijkheid om:

  • Alle partijen die betrokken zijn bij dit initiatief vragen te stellen.
  • De grote en kleine vleespakketten van Koopeenhert.nl te bekijken.
  • De technische delen van het hertenvlees te bekijken.
  • Gegrilde hamburgers en chipolata worstjes uit de “koop een hert” pakketten te proeven.
  • Een voorbeeldgerecht gemaakt door chefkok Giel Kaagman te eten.

Tijdens de persconferentie starten we met de verkoop van de eerste reeks geschoten edelherten. Tot onze verbazing zijn alle 85 herten binnen twee uur uitverkocht!

Mogen we je ergens mee helpen?

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!

Koopeenhert.nl
Onderdeel van Crowdbutching.com B.V.
Rijksstraatweg 9-C
1396 JC Baambrugge
KvK nummer 58587950
BTW nummer NL 8531.01.814.B01