Klein hertenvlees-pakket

Ca. 2,0 KG hertenvlees

Beschrijving

Dit hertenvleespakket komt van edelherten uit de Oostvaardersplassen. Edelherten zijn één van de meest kieskeurige dieren als het gaat om wat ze eten. Ze eten namelijk alleen natuurlijke vegetatie, waardoor het vlees ontzettend zuiver, zacht en fijn van structuur is.

Dit pakket kost €64,95 voor ca. 2,0 KG vlees (€32,48 per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland! Het pakket bevat 8 maaltijden voor 2 personen. Dat is dus €4,06 per persoon per maaltijd. Duurzaam, smaakvol hertenvlees hoeft niet duur te zijn!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten. We doen ons best om de stukken vlees op dit gewicht te snijden en wegen het vlees na zodat we enigszins gelijke gewichten hebben. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.

Over het ras

Edelherten zijn veel bewegende herbivoren. Dit betekent dat ze alleen plantaardig voedsel eten. Het dagelijkse menu van deze herten bestaat o.a. uit gras, wortels, knollen, vruchten, zaden, knoppen, scheuten en loof van bomen. Deze natuurlijke voeding zorgt voor puur en smakelijk hertenvlees, zonder antibiotica of andere toevoegingen. Het vlees van een edelhert heeft een milde wildsmaak en lijkt qua structuur op rundvlees. Voor mensen die kennis willen maken met wild vlees is edelhertenvlees daarom een echte aanrader!

Reviews

Google Reviews 4.8
Google Reviews 96% Positief
2.300+ reviews

Klantenbeoordeling Prima gegaan. Bestelling was goed te volgen. Vlees netjes verpakt.

Klantenbeoordeling Mooi vlees, goede service!!

Klantenbeoordeling Betrouwbaar, goede klantenservice. En erg goed vlees!

Klantenbeoordeling Zoals altijd ben ik erg tevreden. Duurzaam, heerlijk vlees.

Klantenbeoordeling Je wordt keurig op de hoogte gehouden van levering en levertijden. Keurig nette verzending.

Bekijk alle Google reviews (2.300+)

Mogen we je ergens mee helpen?

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!