Edelhert Pakket


Beschrijving

Dit hertenvleespakket wordt gemaakt van edelherten uit de Nederlandse natuur. Herten zijn één van de meest kieskeurige dieren als het gaat om wat ze eten. Ze eten namelijk alleen natuurlijke vegetatie, waardoor het vlees ontzettend zuiver, zacht en fijn van structuur is.

Dit pakket kost voor ca. vlees ( per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland! Het pakket bevat maaltijden voor 2 personen. Dat is dus per persoon per maaltijd. Duurzaam, smaakvol hertenvlees hoeft niet duur te zijn!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten. We doen ons best om de stukken vlees op dit gewicht te snijden en wegen het vlees na zodat we enigszins gelijke gewichten hebben. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.

Over het ras

Edelherten zijn veel bewegende herbivoren. Dit betekent dat ze alleen plantaardig voedsel eten. Het dagelijkse menu van deze herten bestaat o.a. uit gras, wortels, knollen, vruchten, zaden, knoppen, scheuten en loof van bomen. Deze natuurlijke voeding zorgt voor puur en smakelijk hertenvlees, zonder antibiotica of andere toevoegingen. Het vlees van een edelhert heeft een medium wildsmaak en lijkt qua structuur op rundvlees. Voor wild vlees liefhebbers is edelhertenvlees daarom een echte aanrader!

Reviews

Google Reviews
4.8/5.0
Google Reviews
96% Positief
4.800+ reviews

Klantenbeoordeling De producten die ik bij ze heb gekocht, varkensvlees en hertenvlees zijn uitstekend van kwaliteit. De traceerbaarheid van deze producten spreekt mij ook nog n's heel erg aan. Eén en ander wordt goed verpakt geleverd zodat het desgewenst zo de vriezer in kan. Ook de door Grutto gebruikte bezorgdienst is fenomenaal! Exact op de afgesproken tijd werd door de bezorger aangebeld met het bestelde. Ben zeer tevreden dus en zal voortaan zoveel mogelijk via Grutto m'n vlees bestellen.

Klantenbeoordeling Duidelijke communicatie. Pakket werd op afgesproken tijdstip geleverd. heerlijk hertenvlees ;-)

Klantenbeoordeling Prima service, fantastisch eerlijk en heerlijk hertenvlees.

Klantenbeoordeling Wij hebben het pakket van hert besteld. Kwam keurig op tijd aan, goed aangegeven hoe laat het te verwachten was. Voor de hertenbiefstukpuntjes recepten opgezocht op internet en ook voor het andere vlees. Voorbereiding is de helft. Heerlijk vlees, alsof we thuis in een restaurant zitten te eten. Moet ik ook wel zeggen dat ik een koksopleiding heb in het verleden. Ben benieuwd naar de rest van het pakket wat nog voor ons klaar ligt in de vriezer. Maar voor ons krijgt dit wel een vervolg.

Klantenbeoordeling Het hertenvlees is geweldig lekker. Een stoofpotje van de poulet gemaakt en iedereen vond het buitengewoon.

Bekijk alle Google reviews (4.800+)

Mogen we je ergens mee helpen?

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!