Onze vleespakketten:

Groot hertenvlees-pakket

Ca. 4,0 KG hertenvlees

Beschrijving

Dit hertenvleespakket komt van edelherten uit de Nederlandse natuur. Edelherten zijn één van de meest kieskeurige dieren als het gaat om wat ze eten. Ze eten namelijk alleen natuurlijke vegetatie, waardoor het vlees ontzettend zuiver, zacht en fijn van structuur is.

Dit pakket kost €129,95 voor ca. 4,0 KG vlees (€32,49 per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland! Het pakket bevat 16 maaltijden voor 2 personen. Dat is dus €4,06 per persoon per maaltijd. Duurzaam, smaakvol hertenvlees hoeft niet duur te zijn!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten. We doen ons best om de stukken vlees op dit gewicht te snijden en wegen het vlees na zodat we enigszins gelijke gewichten hebben. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.

Over het ras

Edelherten zijn veel bewegende herbivoren. Dit betekent dat ze alleen plantaardig voedsel eten. Het dagelijkse menu van deze herten bestaat o.a. uit gras, wortels, knollen, vruchten, zaden, knoppen, scheuten en loof van bomen. Deze natuurlijke voeding zorgt voor puur en smakelijk hertenvlees, zonder antibiotica of andere toevoegingen. Het vlees van een edelhert heeft een milde wildsmaak en lijkt qua structuur op rundvlees. Voor mensen die kennis willen maken met wild vlees is edelhertenvlees daarom een echte aanrader!

Reviews

Google Reviews 4.8 / 5
Google Reviews 96% Positief
3.000+ reviews

Klantenbeoordeling De producten die ik bij ze heb gekocht, varkensvlees en hertenvlees zijn uitstekend van kwaliteit. De traceerbaarheid van deze producten spreekt mij ook nog n's heel erg aan. Eén en ander wordt goed verpakt geleverd zodat het desgewenst zo de vriezer in kan. Ook de door Crowdbutcing gebruikte bezorgdienst is fenomenaal! Exact op de afgesproken tijd werd door de bezorger aangebeld met het bestelde. Ben zeer tevreden dus en zal voortaan zoveel mogelijk via Crowdbutching m'n vlees bestellen.

Klantenbeoordeling Duidelijke communicatie. Pakket werd op afgesproken tijdstip geleverd. heerlijk hertenvlees ;-)

Klantenbeoordeling Prima service, fantastisch eerlijk en heerlijk hertenvlees.

Klantenbeoordeling Fantastische biefstuk vanuit de Oostvaardersplassen en een bijzonder zorgvuldig, gekoeld en accurate bezorging van het pakket.

Klantenbeoordeling Heerlijk hertenvlees, prima verzorgd.

Bekijk alle Google reviews (3.000+)

Mogen we je ergens mee helpen?

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!