Damhert Pakket


Beschrijving

Dit hertenvleespakket wordt gemaakt van damherten uit de Nederlandse natuur. Herten zijn één van de meest kieskeurige dieren als het gaat om wat ze eten. Ze eten namelijk alleen natuurlijke vegetatie, waardoor het vlees ontzettend zuiver, zacht en fijn van structuur is.

Dit pakket kost voor ca. vlees ( per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland! Het pakket bevat maaltijden voor 2 personen. Dat is dus per persoon per maaltijd. Duurzaam, smaakvol hertenvlees hoeft niet duur te zijn!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten. We doen ons best om de stukken vlees op dit gewicht te snijden en wegen het vlees na zodat we enigszins gelijke gewichten hebben. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.

Over het ras

Damherten zijn veel bewegende herbivoren. Dit betekent dat ze alleen plantaardig voedsel eten. Het dagelijkse menu van deze herten bestaat o.a. uit gras, wortels, knollen, vruchten, zaden, knoppen, scheuten en loof van bomen. Deze natuurlijke voeding zorgt voor puur en smakelijk hertenvlees, zonder antibiotica of andere toevoegingen. Het vlees van een damhert heeft een milde wildsmaak en lijkt qua structuur op rundvlees. Voor mensen die kennis willen maken met wild vlees is damhertenvlees daarom een echte aanrader!

Reviews

Google Reviews
4.8/5.0
Google Reviews
96% Positief
3.500+ reviews

Klantenbeoordeling Tot nu kip en hert besteld en gekregen. Alles verpakt en verdeeld in goede porties. Maar vooral heerlijk vlees. En van de week komt de levering van koop een koe.

Klantenbeoordeling Prima informatie voorziening. En werkelijk heerlijk vlees.

Klantenbeoordeling Heerlijk vlees, verdeeld in mooie porties. Goed geïnformeerd over de gang van zaken.

Klantenbeoordeling Ontzettend goede kwaliteit en service.

Klantenbeoordeling Al verschillende keren, diverse dieren gekocht en altijd bijzonder heerlijk vlees en een goed bestel en bezorgproces.

Bekijk alle Google reviews (3.500+)

Mogen we je ergens mee helpen?

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!