Hertenvlees uit de oostvaardersplassen, foto: Paul Klaver

Nobel vlees van natuurlijke bodem

Traceerbaar hertenvlees uit Nederlandse natuurgebieden.

A.S. MAANDAG WEER BESCHIKBAAR

Alle beschikbare herten zijn inmiddels verkocht. Hierdoor is het momenteel niet mogelijk om een "koop een hert" pakket te bestellen of te reserveren. Je kunt vanaf aanstaande maandag om 12:00 uur 's middags weer een pakket bestellen.

Ondertussen kun je je inschrijven op onze nieuwsbrief. Zo kunnen wij je via de mail kunnen informeren zodra de pakketten weer beschikbaar zijn. Samen zorgen we ervoor dat het heerlijke vlees van de geschoten herten niet verloren gaat.

Voor nu kun je natuurlijk ook traceerbaar vlees van andere dieren bestellen. Dit doe je op Koopeenkoe.nl, Koopeenkip.nl, Koopeenvarken.nl, Koopeenkalkoen.nl en Koopeengeit.nl!

KIES JOUW PAKKET

Na veel ophef in de media vorig jaar over het afschot van herten in Nederlandse natuurgebieden kwamen we op het idee om een helpende hand te bieden. Als de herten toch geschoten worden, laten we het vlees van deze dieren dan beschikbaar maken voor heel Nederland om van te genieten. Want verantwoord vlees eten begint met minder importeren en lokaal eten. Benieuwd hoe het hertenvlees smaakt? Koop een hert samen met anderen en ontvang jouw deel van het hert als vleespakket over ongeveer anderhalve week.

Bekijk pakket

Edelhert Pakket

  • Diepe wildsmaak
  • 7 heerlijke producten
  • Pakketten van 2,0 of 4,0 KG
100%
0%
Cow

Damhert Pakket

  • Milde wildsmaak
  • 7 heerlijke producten
  • Pakketten van 4,0 KG
100%
0%
Cow

Bekijk ook onze andere dieren!